Concurs: Castiga jucarii in valoare de 250 lei

Fiecare participant la aceasta campanie trebuie să posteze pe siteul www.libertateapentrufemei.ro la sectiunea “Copilul tau, vedeta noastra” o fotografie a copilului său (vârsta maximă 6 ani), însoțită de numele copilului și vârsta, sau să o trimită pe adresa vedeta@libertateapentrufemei.ro, cu specificatia pentru concursul “Copilul tau, vedeta noastră!”.

În fiecare lună, site-ul libertateapentrufemei.ro premiază cea mai votată fotografie cu jucării în valoare de 250 de lei. În plus, primii patru copii care au adunat cele mai multe voturi în decursul unei luni au sansa de a fi publicati o singura data in revista ”Libertatea pentru femei”. 

In aceasta campanie intra toti participantii care trimit fotografii în perioada aferentă fiecărei luni (de pe 1 până pe 30 sau de pe 1 până pe 31 ale lunii).
ATENTIE! Pentru a beneficia de mai multe șanse, ideal ar fi ca pozele să fie trimise la începutul lunii. Prin trimiterea și postarea fotografiilor cu minori, participanții garantează faptul că au dreptul legal să le publice și își exprimă acordul pentru publicarea pe site-ul libertateapentrufemei.ro, răspunzând personal în cazul în care aceste poze lezează imaginea sau drepturile unei terțe părți.
ATENTIE! Pozele care conțin nuditate explicită sau sunt indecente NU vor fi publicate.

Sursa: libertateapentrufemei.ro | Votare | Expira: 31 decembrie
Distribuie concursul si participa AICI