Concurs: Castiga doua kituri Truvivity by NutriLite oferite de Amway

Colagenul, cheratina si elastina confera epidermei rezistenta, elasticitate si fermitate, atribute pe care pielea noastra le doreste atat de mult. Un organism sanatos produce in mod natural colagenul necesar, insa, treptat, aceasta productie de colagen incetineste. Avand in vedere acest lucru si luand in considerare factorii de stres din mediu, tenul are nevoie de tot sprijinul pe care i-l putem oferi.

Desi cu totii stim ca un stil de viata sanatos si o alimentatie potrivita contribuie la o stare generala de sanatate buna, de multe ori expunerea tenului la factorii din mediu, ritmul cotidian si stresul se reflecta asupra tenului nostru, ii compromite nivelul de hidratare, iar pielea isi pierde fermitatea. Astfel, formarea colagenului si a elastinei este incetinita, determinand aparitia ridurilor. Productia de colagen si elastina incepe sa scada dupa varsta de 25 de ani, de aceea, pentru a mentine un aspect tanar si frumos al tenului nostru, nu este suficient ca hidratarea sa aiba loc doar din exterior, ci este necesar sa ajutam pielea din interior. In momentul in care pielea este protejata, impermeabilitatea este mentinuta, iar apa si acidul hialuronic sunt stocate in piele.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cum se numesc cele doua complexe brevetate pe care le contin nutricosmeticele Truvivity by Nutrilite?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 26 august
Distribuie concursul si participa AICI