Concurs: Castiga 3 carti “Curajul de a fi vulnerabil” de Brené Brown

Cu toții căutăm perfecțiunea, însă câți dintre noi se simt confortabil cu rigorile societății? Brené Brown, cercetătoare și specialistă în public speaking, ne învață că acceptarea vulnerabilității ne face să fim mai relaxați și încrezatori în propriile forțe. “Curajul de a fi vulnerabil” este o carte care oricând ar putea primi un Premiu Nobel pentru cea mai buna carte de auto-cunoaștere și inteligență relațională.

În acest volum, Brené Brown tratează subiectul vulnerabilității, care nu mai este privita doar ca o conștientizare a victoriei sau a înfrângerii, ci ca o înțelegere a faptului că ambele sunt necesare. Poate cea mai importantă lecție dată de Brené este aceea că fiecare trebuie să conștientizeze implicarea personală totală în fiecare acțiune pe care o întreprinde.

Curajul de a fi vulnerabil este o poveste reală despre curajul de a fi cu adevarat TU, despre importanța acceptării de sine într-o perioadă în care perfecțiunea pare a ne defini fiecare gest, alegere sau mișcare din repertoriul comportamental (psihologul relațional Gaspar Gyorgy, în prefața volumului).

Participa la concurs in perioada 10 - 24 august 2016 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 carti “Curajul de a fi vulnerabil” de Brené Brown, oferite de Editura Curtea Veche Publishing!

Raspunde la urmatoarea intrebare: In cate limbi a fost tradusa cartea “Curajul de a fi vulnerabil” de Brené Brown?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 24 august
Distribuie concursul si participa AICI