Concurs: Castiga un SUV Dacia Duster + un an de cumparaturi gratuite

Campania se desfasoara in toate magazinele Billa din Romania, spre exemplu, dar fara a se limita la cele din Bucuresti, Constanta, Cernavoda, Campulung, Ploiesti, Timisoara, Arad, Craiova, Galati, Iasi, Cluj-Napoca, Deva, Braila, Sf. Gheorghe, Satu Mare, Baia Mare, Bacau, Ramnicu Valcea, Giurgiu, Medias, Reghin, Sibiu, Slatina, Sinaia,Tulcea, Onesti, Petrosani, Falticeni, Focsani, Turda, Targu Mures, Piatra Neamt, Bistrita, Hateg, Orsova, Sebes, Resita, Brasov, Rasnov, Pitesti, Pipera, Oradea, Oltenita, Onesti, Otopeni (denumite in continuare, in mod individual, „Magazinul” si, in mod colectiv „Magazinele” ) in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.2.2. Promotia se va desfasura in perioada 28 iulie – 01 septembrie 2016 ( „Perioada Promotiei”), in conformitate cu programul de functionare al Magazinelor, afisat la sediul acestora si cu respectarea prevederilor prezentului Regulament.

Produsele participante: Produsele participante la Promotie sunt toate produsele comercializate in cadrul Magazinelor. Sunt exceptate de la cumularea sumelor necesare obtinerii discount-urilor, respectiv de la acordarea reducerilor Campanie urmatoarele Produse: tigari, produse avand taxa verde, produse avand taxa de timbru, ziarele, revistele si toate sortimentele de pungi BILLA existente la comercializare.

Dreptul de participare la Campanie: Campania se adreseaza oricarui client Billa care detine un BILLA Card Plus („Cardul” sau „BILLA Card Plus”), achizitioneaza Produse Participante din Magazine in Perioada Campaniei si indeplineste conditiile impuse de prezentul Regulament. Poate participa la Campanie orice persoana fizica cu domiciliul si/sau resedinta in Romania, cu varsta de peste 18 ani (impliniti la data completarii formularului pentru emiterea Cardului), care achizitioneaza orice Produse Participante

Sursa: billa.ro | Tragere la sorti | Expira: 1 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI