Concurs: Castiga un cupon cadou in valoare de pana la 1.000 de lei

Gheorghe Zaharia a castigat un voucher cu care isi va mobila locuinta. Lem's mai pune la bataie un cupon cadou in valoare de pana la 1.000 de lei pe care il poti castiga, de aceasta data, chiar tu!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri in concurs. Iti spunem noi cum! Acceseaza si tu sectiunea de concurs si ai toate sansele sa fii urmatorul castigator. Lasa date valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, apoi asteapta pana la tragerea la sorti care va avea loc pe 1 august. Voucherul pe care il vei obtine va avea valoarea sumei pe care ai „razuit-o” si care poate fi cuprinsa intre 300 si 1.000 de lei. E important sa raspunzi in cel mult patru zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Dupa ce ai confirmat datele, vei avea la dispozitie 15 zile pentru ridicarea premiului. Simplu ca Buna ziua! 

Viziteaza site-ul lemet.ro si descopera o multime de piese de mobilier aflate la promotie cu care iti poti renova locuinta ca in reviste. Daca mai obtii si cuponul de cumparaturi, deja te poti considera cel mai norocos om, fiindca iti poti reamenaja casa gratis!
Mult succes!

Sursa: acasa.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 iulie
Distribuie concursul si participa AICI