Concurs: Castiga o pereche de pantofi adidas UltraBOOST Uncaged

Alergătorule, perseverentule, performantule, comunitatea are nevoie de tine! Căutăm cel mai frumos, pitoresc, safe, spectaculos, eficient (dacă vrei, spune-i mișto) traseu de alergare. Nu există cel mai tare traseu de alergare… există cel mai tare traseu de alergare pentru tine. Arată-ni-l și nouă. Arată-ne și nouă pe unde alergi, pe unde scapi de calorii, pe unde-ți numeri pașii…

Fă o captură ecranului telefonului după ce ai terminat tura de alergare (nu contează ce aplicație de running folosești) și trimite-ne imaginea. Dacă scrii și câteva cuvinte despre locație, despre suprafața de alergare, despre ce fel de oameni întâlnești pe-acolo, locuri de parcare și alte informații care ar putea fi relevante pentru cei care ar dori să alerge pe-acolo… e perfect! Dacă pui și niște poze de pe traseu (făcute cu telefonul, nu-i bai), ești absolut perfect! 

Trimite-ne așadar traseul tău preferat de alergare pe adresa concurs [at] runningmag.ro până pe data de 1 septembrie. Câștigătorul va fi anunțat în numărul 4 al revistei RUNNING MAG și, desigur, pe site.

Sursa: runningmag.ro | Tragere la sorti | Expira: 1 septembrie
Distribuie concursul si participa AICI