Concurs: Castiga o masina Toyota Aygo + 1 sejur in Dubai

Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România în timpul perioadei promoționale, pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate.

Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat sau de tipul filmului (digital 2D sau 3D). Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea talonului răzuibil până la ridicarea premiului aferent. Câștigătorul trebuie să prezinte BILETUL DE CINEMATOGRAF CU NUMĂRUL ÎNSCRIS PE TALONUL DE CONCURS

Participantul va descoperi pe talon un mesaj câştigător şi denumirea premiului câştigat. Toți clienții, aşa cum este descris în capitolul 4 la prezentul regulament, pot participa la tragerea la sorți, prin completarea integrală a părţii detaşabile cu următoarele date: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție şi introducerea acesteia în urnă special amenajată din cadrul cinematografului. Participantul trebuie sa păstreze pentru validare biletele de film înscrise în cadrul campaniei.

Sursa: cinemacity.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 august
Distribuie concursul si participa AICI