Concurs: Castiga o intreaga zi de distractie in oricare dintre locurile de joaca Gymboland

Dacă pe cei mici îi asteaptă o vară lungă, la care au visat tot anul, părinţii lucrează la lista de activităţi menite să distreze prichindeii şi să le ofere şi lor momente de răgaz. Printre vacanţele la mare, săptămânile la bunici şi taberele petrecute cu colegii, există pentru cei mici și varianta relaxării urbane, departe de căldură, de poluare și, desigur, în siguranță. Din toate aceste puncte de vedere, Gymboland este alegerea potrivită. Pentru că, indiferent de locația Gymboland aleasă, părinții vor găsi soluții de distracție pentru cei mici la îndemână, în zilele în care nu au timp să evadeze din oraș.

Pentru ca și prichindelul tău să se bucure de toate acestea, Gymboland și TOTUL DESPRE MAME te invită la CONCURS.

Dacă și tu vrei să-i oferi copilului tău o zi de distracție de neuitat în una dintre locațiile Gymboland din țară, trimite un e-mail cu titlul Concurs Gymboland la adresa de e-mail contact@totuldespremame.ro, în care să ne spui care este jocul preferat al copilului tău. Poți câștiga unul dintre cele 10 vouchere puse în joc de Gymboland. Voucherul îi asigură câștigătorului o întreagă zi de distracție în oricare dintre locurile de joacă Gymboland.

Concursul se desfășoară în perioada 21 iulie – 7 august. Câștigătorii, desemnați în urma extragerii cu Random.org, vor fi anunțați pe data de 10 august.

Sursa: totuldespremame.ro | Tragere la sorti | Expira: 7 august
Distribuie concursul si participa AICI