Concurs: Castiga o bratara si un inel din argint

Am ajuns deja in a 19-a saptamana a concursului ”1000 de bijuterii din argint de la BSG Amanet”. Venim cu încă doua bijuterii, la fel de frumoase: o brățară și un inel din argint. Bijuteriile oferite drept premiu sunt alese dintre cele expuse la vânzare în agențiile BSG Amanet.

În această săptămână premiile sunt:

1. O brățară din argint cu mărgele. Pe lângă mărgelele argintii, cea albastră dă o notă de unicitate, iar cristalele din interior o fac să sclipească, aducând un plus de strălucire celei care o poartă. 
2. Un inel de argint cu piatra mov. Se spune despre pietrele mov ca reduc furia, nerabdarea, coşmarurile, agitaţia, tristeţea și lipsa de comunicare. Ajută la canalizarea energiilor, la renunţarea la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependenţelor și la la realizare profesională. 

Pentru a participa la concurs, mai întâi va trebui să citiți cu atenție Regulamentul Oficial al concursului, și să urmați pașii menționați la ”Mecanismul concursului”: 

- Pe pagina de facebook BSG Amanet se va posta acest concurs. Condiția de participare la concurs este sa lasati un comentariu la postare, cu textul ”Recomand” și numele unui prieten lin lista dumneavoastra.
- A doua condiție de participare este sa lasați un mesaj la articol, la rubrica ”Lasă un mesaj. Mesajul trebuie sa contina acelasi text ca și comentariul lasat pe Facebook: ”Recomand” și numele prietenului.

Sursa: bsg.ro | Tragere la sorti | Expira: 2 august
Distribuie concursul si participa AICI