Concurs: Castiga 10 seturi formate din salopeta + geanta neagra cu franjuri

Exista anumite lucruri, fara de care vara nu ar fi vara.

Temperaturile urca pana la „punctul de fierbere” si, o data cu ele, ne cuprinde o lene, o langoare, o relaxare care se simte in tot, de la felul in care ne implicam in activitatile zilnice pana la felul in care ne imbracam. Cel mai insorit si fierbinte anotimp ne face sa visam la drumuri lungi in masina sau cu trenul, in timp ce ascultam cel mai nou playlist. Visam la cornete supradimensionate de inghetata si pepene rosu tinut la gheata, dimineti pe marginea unei piscine racoroase si seri romantice la malul marii, costume de baie colorate si slapi aurii. Visam la haine vaporoase, comode, care doar ce ne mangaie pielea, visam la mai putina responsabilitate si cat mai putin stres, visam o vacanta perpetua…  

Ce aveti de facut?  

Lasati-mi un comentariu in care imi descrieti cum ati purta prin oras salopeta si, separat, geanta neagra cu franjuri, in vara asta. In ce combinatii stilistice? Cu ce alte piese sau accesorii? Si unde va vedeti purtand-o? 

Nu uitati sa imi lasati numele si prenumele vostru, id-ul de facebook si o adresa valida de email, pentru a va trimite premiile! Concursul se deruleaza timp de o saptamana, incepand de astazi, marti 26 iulie pana marti 2 august, inclusiv. Extragerea se va face prin random.org, la miezul noptii in data de 3 august, iar castigatoarele vor fi anuntate a doua zi prin email, facebook si blog.

Sursa: stylediary.ro | Tragere la sorti | Expira: 2 august
Distribuie concursul si participa AICI