Concurs: Castiga un telefon ALLVIEW P8 ENERGY

Intre data de 15.07.2016 si data de 22.07.2016 ora 16:00, are loc o singura sesiune de Concurs, in urma careia vor fi desemnati 4 castigatori ai Concursului.
In cadrul sesiunii de Concurs, Pro FM va lansa pe pagina de Facebook Pro FM (www.facebook.com/profm.ro) la data de 15.07.2016, o intrebare legata de filmul ,,STAR TREK Beyond”– exemplu intrebare: „Ce cantareata celebra interpreteaza piesa Sledgehammer de pe coloana sonora a filmului Star Trek Beyond?”.
Utilizatorii care doresc sa participe la concurs trebuie sa ofere raspunsul corect printr-un comentariu la postarea de concurs.

Premiile

In cadrul Concursului se vor acorda 4 (patru) premii, dupa cum urmeaza:

a. doua premii constand fiecare intr-un pachet compus din o invitatie dubla la filmul „STAR TREK Beyond” valabila la cinematograful HOLLYWOOD MULTIPLEX din Bucuresti, o sapca STAR TREK si un pix STAR TREK; Valoarea totala a unui pachet este de 120 lei.

b. un premiu constand intr-un pachet compus din o invitatie dubla la filmul „STAR TREK Beyond” valabila la cinematograful HOLLYWOOD MULTIPLEX din Bucuresti, o sapca STAR TREK, un mouse STAR TREK si un pix STAR TREK; Valoarea totala a acestui premiu este de 220 lei.

c. un premiu constand dintr-un pachet compus din o invitatie dubla la filmul ,,STAR TREK Beyond” valabila la cinematograful HOLLYWOOD MULTIPLEX din Bucuresti, un telefon ALLVIEW P8 ENERGY cu ochelari virtuali Virtual Reality cu abonament DIGI MOBIL OPTIM NELIMITAT gratuit pentru o perioada de 12 luni, o sapca STAR TREK si un pix STAR TREK;

Sursa: profm | tragere la sorti | Expira: 22.07.2016
Distribuie concursul si participa AICI