Castiga un City Break in tara care ia Campionatul European

Paseaza pe StradaIT, prietenii abia asteapta! 


Pe StradaIT, Campionatul European inseamna mai mult decat sa stam cu o bere in mana sa ne uitam la cum joaca altii! Noi vrem sa fim parte din meci, sa pasam, sa jucam, si sa trecem chiar noi prin toate etapele campionatului: calificari, grupe, sferturi, semifinale, finale...plus sa ne bucuram de Marele Premiu!

Asadar, vecine, ce ai de facut intre 10 iunie si 31 august este descris in pasi mai jos (oricare dintre pasi parcurgi, ai de castigat si, bineinteles, cel mai mult castigi daca faci toti pasii! Daca esti deja inscris la newsletter, nu-ti face griji, esti deja calificat in sferturi (avem pregatit pentru tine un voucher de 30 de lei). Daca nu gasesti vocherul in newsletterul nostru, da-ne de stire! 

Dupa fiecare pas parcurs, noi te vom contacta pentru a-ti comunica codul voucherului meritat plus, desigur, daca ai castigat marele premiu, asadar ai grija sa ne oferi o adresa de mail valida. Daca nu vezi mailul de la noi in maxim 48 de ore de la comanda, este bine sa verifici si in spam si, daca nu gasesti nici acolo mesajul de la noi, da-ne de stire, sa vedem ce s-a intamplat.

Toate voucherele sunt valabile pana la data de 31 august 2016. Hai, ca s-a auzit fluierul arbitrului, campionatul a inceput deja!

Sursa: stradait.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 august
Distribuie concursul si participa AICI