Concurs: Castiga cele mai frumoase si mai iubite ursitoare la petrecerea de botez a copilului tau

Vă provoc la concurs dar inainte trebuie să vă mai mărturisesc ceva:


Când am rămas însărcinată s-a întâmplat într-un moment nepotrivit pentru tatăl Mayei. Abia gustase succesul trupei Stigma, era preocupat de scenă, turnee, albume… un copil nu încăpea pe nicio listă de priorități. Am aflat că sunt însărcinată și știam că vreau copilul acela mai mult decât orice. Dar aș fi vrut să împart bucuria cu el. Așa că i-am dat vestea extrem de emoționată. I-am spus într-o seară, într-un moment de liniște.  

– Cred că sunt însărcinată. 
– Asta înseamnă că de acum 9 luni de zile o să ai multe fițe?

A fost tot ce putea spune el mai draguț. Dar a fost suficient cât să știu că nu sunt singură în aventura în care intrasem. Apoi am anunțat colegii de la radio și prietenii. Și brusc a devenit copilul nostru, al tuturor. Sarcina nu mai era doar grija mea. Era grija tuturor.

Întrebarea pentru concurs este simplă și directă: Tu cum ai dat vestea că ești însărcinată?  

Lasă răspunsul pe blog la comentarii. Dacă ai domiciliul oriunde în România, ești însărcinată sau abia ai născut și te pregătești de creștinarea puiului tău, intră în concurs și poți câștiga un premiu de neprețuit: La petrecerea de botez a copilui tău îți trimit cele mai frumoase și mai iubite ursitoare, Ursitoarele mele din folclor.

Sursa: mirelaretegan.ro | Jurizare | Expira: 23 iulie
Distribuie concursul si participa AICI