Castiga 4 invitatii duble la Untold

Câștigă una dintre cele 4 invitații duble la Untold în concursul organizat pe cosmopolitan.ro între 8 și 14 iulie. 

Cosmo susține spiritele curajoase, de aceea te provocăm să ne mărturisești – ca unei prietene vechi, care nu te judecă și îți este mereu alături cu sfaturi – ceva ce nu ai îndrăznit să mai spui altcuiva până acum.

Cele mai haioase ori curajoase mărturisiri vor fi premiate cu o invitație dublă la Untold, 4 – 7 august, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din țară. Vrei să îi asculți live pe artiști de renume mondial precum Armin Van Buuren, Martin Garrix, Tiesto, Faithless, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Parov Stelar și alții? Ia-ți inima în dinți și vezi dacă unele lucruri merită spuse, chiar dacă nu spunem chiar celor care se îndreaptă ele. Iar dacă mărturia ta nu îți aduce acea invitație la Untold pe care știm cât de mult ți-o dorești, atunci măcar îți eliberezi spiritul de niște gânduri ce nu-ți dau pace. E un exercițiu bun, nu crezi?

Premii: 4 invitații duble la festivalul de muzica Untold de la Cluj 

Cum te inscrii: fă-ne o mărturie #revealtheUNTOLD în formularul, iar la finalul perioadei de concurs cele mai haioase și curajoase vor fi premiate de echipa Cosmo, așa că alege-ți vorbele cu grijă. Mărturia ta poate fi o declarație pe care nu ai făcut-o cuiva niciodată, un gând absurd care nu-ți dă pace sau chiar un manifest. Creativitatea și sinceritatea sunt 2 dintre trăsăturile pe care noi le apreciem.

Sursa: cosmopolitan.ro | Jurizare | Expira: 14 iulie
Distribuie concursul si participa AICI