Castiga vacante in Grecia + telefoane Philips Xenium v526

De Luni pana Vineri, se vor desfasura, in intervalul 09:00 – 18:00, cate 4 (patru) sesiuni de concurs, intre orele: 9.00 – 10.00, 12.00 – 13.00, 15.00 – 16.00 si 18.00 – 19.00, numite in comunicare „orele norocoase” si o sesiune de premiere, in cadrul emisiunii matinale ProFM de a doua zi dimineata, sau luni dimineata, dupa ziua de vineri. Sesiunea de concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat si sesiunea de premiere dureaza 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului, dupa cum se detaliaza mai jos. Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de concurs, va da semnalul de incepere a concursului.

Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872 (conditii de tarifare conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), cu textul „Ascult ProFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de concurs, respectiv in cele 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

La fiecare sesiune de concurs, SMS-ul cu numarul 100 (o suta) va intra in finala de a doua zi dimineata, din cadrul emisiunii matinale ProFM. La momentul inchiderii sesiunilor de concurs, persoanele care prezinta emisiunea „Pro FM” vor contacta in direct expeditorul SMS-ului cu nr 100 (o suta). Acesta va fi anuntat ca va participa la sesiunea de premiere de a doua zi dimineata, din cadrul emisiunii matinale ProFM. Daca expeditorul SMS-ului cu numarul 100 nu raspunde la telefon, acesta va fi descalificat si va fi ales urmatorul SMS valabil primit sau, in cazul in care numarul SMS-urilor primite nu este mai mare de 100, va fi ales SMS-ului anterior s.a.m.d..

Sursa: profm.ro | Tragere la sorti | Expira: 29 august
Distribuie concursul si participa AICI