Castiga un voucher in magazinele Lem’s

Utilizatorii trebuie sa acceseze pagina concurs.infoturism.ro/lems-lottery si sa razuiasca un voucher pentru a descoperi valoarea pe care o poate castiga pri tragere la sorti, apoi sa-si lase datele de contact. Participantii trebuie sa ofere date valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare.

Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi alesi castigatori. Prin inscrierea la Concurs, participantii sunt de acord sa acorde Organizatorului permisiunea de a mentiona numele participantului in legatura cu participarea acestuia in concurs.
Prin participarea la Concurs, utilizatorii sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Organizator pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre ei a clauzelor din prezentul Regulament.

Castigatorul se va extrage in mod aleatoriu. Acesta va fi desemnat in data de 11 iulie 2016.  

Premiul consta in: Un voucher in magazinele Lem’s a carei valoare va fi egala cu suma razuita.

Sursa: infoturism.ro | Tragere la sorti | Expira:11 iulie
Distribuie concursul si participa AICI