Castiga un tratament facial minune

No+Vello este brandul Lider Mondial in Epilare Definitiva si Terapii Faciale cu IPL, prezent in 16 tari de pe 3 continente, cu 1200 centre de infrumusetare deschise in sistem de franciza, care activeaza cu peste 3000 specialisti in domeniu. Nomasvello Romania are o experienta de 6 ani pe piata serviciilor de beauty si numara 26 centre active, toate oferind aceleasi servicii de calitate, la standarde internationale.

Centrele Nomasvello pune la dispozitia clientilor servicii de epilare definitiva cu IPL, rejuvenare faciala, curatare faciala in profunzime cu tehnologia ProSkin, tratamente anticelulitice si de fermitate cu LED+Esthetic si albirea dintilor in varianta BIO, o inovatie a laboratoarelor No+Vello din Spania. Toate tratamentele No+Vello au rezultate de la prima sedinta si un pret fix si unisex de doar 30 eur/sedinta/zona.

Participa la concurs in perioada 27 iunie - 18 iulie, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga prin prin tragere la sorti un voucher ce consta intr-un tratament facial minune! Raspunde la urmatoarea intrebare: Catre centre active numara in prezent Nomasvello Romania?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 18 iulie
Distribuie concursul si participa AICI