Castiga un inel si o bratara de argint

Intrăm în cea de-a 12-a săptămână a concursului ”1000 de bijuterii din argint de la BSG Amanet” si venim cu încă două premii deosebite: un inel și o brățară din argint cu pietre semiprețioase.
Bijuteriile oferite drept premiu sunt alese dintre cele expuse la vânzare în agențiile BSG Amanet.

Pentru a participa: 

- Pe pagina de facebook BSG Amanet se va posta acest articol. Condiția de participare la concurs este sa lasati un comentariu la postare, cu textul ”Recomand” și numele unui prieten lin lista dumneavoastra 
- A doua condiție de participare este sa lasați un mesaj la articol. Mesajul trebuie sa contina acelasi text ca și comentariul lasat pe Facebook: ”Recomand” și numele prietenului.

 Premiile concursului sunt:

1. Un inel din argint cu pietre albastre și incolore de zirconiu. Un inel deosebit, atât prin design, cât și prin materialele folosite: argint decorat cu două pietre albastre a căruor strălucire este pusă în valoare de cele alte pietre incolore.
 2. O brățară din argint cu pietre turcoaz. Turcoazul este o piatra semipretioasa clasica, de culoare bleu-ciel la albastru-verzui cu firișoare albe, negre sau maro. Denumirea vine Numele de la cuvântul persan “firusa”, ceea ce inseamna “o piatră de fericire”. In Orient, turcoazul a fost purtat ca un protector de toate lucrurile rele. Această brăâară se asortează cu alb și negru, dar sși cu maro, crem, gri, bej, argintiu, fucsia si violet.

Sursa: bsg.ro | Tragere la sorti | Expira: 12 iunie
Distribuie concursul si participa AICI