Castiga un bilet Bucuresti-Bangkok-Bucuresti oferit de KLM Romania + un pachet de servicii turistice pe 10 zile oferit de T.A.T Balkans

Ca să te înscrii în concurs trebuie în primul rând să publici – sau să fi publicat deja – un articol pe teme de călătorii, despre o destinație pe care ai vizitat-o, indiferent în ce țară se află aceasta. Materialul poate fi publicat pe blogul tău, pe un blog colectiv sau pe o terță platformă (de pildă, la ediția trecută unii participanți au fost găzduiți de Cristian Birta). Totul e ca articolul să fie în limba română, să fie original și să aibă un autor asumat (nu Redacția).

Pentru a te înscrie trebuie să faci următoarele lucruri:

- Să adaugi la finalul articolului mențiunea “Articol înscris în concursul Thailanda, Te Iubesc! organizat de KLM România, în colaborare cu Tedoo.ro și T.A.T. Balkans“. Cu tot cu link-uri. 
- Să trimiți un mail care să conțină: numele și prenumele tău, adresa de mail, numărul de telefon și link-ul către articolul publicat și înscris în concurs. Articolele care nu includ mențiunea de mai sus și care nu sunt urmate de mailul către Elena nu vor fi luate în calcul pentru jurizare. 
Primim înscrieri de pe 18 iunie până pe 2 iulie inclusiv. 

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 18 iulie, pe pagina de Facebook a KLM România și pe pagina de Facebook a T.A.T. Îl vom contacta imediat după publicarea anunțului.
Atenție: fiecare participant poate înscrie un singur material, iar acest material trebuie să-i aparțină.
Alege-l cu grijă pe cel mai bun.

Sursa: tedoo.ro | Jurizare | Expira: 2 iulie
Distribuie concursul si participa AICI