Castiga premii in valoare totala de 30.000 lei

Exista mai multe feluri prin care puteti strange puncte, care, la sfarsitul concursului, se vor aduna si vor decide clasamentul final.

In primul rand trebuie sa completati scorul pentru fiecare dintre meciurile de la EURO 2016, tinand cont de data la care se desfasoara, care va fi afisata in dreptul fiecarui meci.

Punctaj:

- 200p pentru fiecare rezultat exact (ex: ai mizat 0-0 si s-a incheiat 0-0) • Grupe:
- 100p pentru fiecare pronostic corect (ex: ai mizat 1-0 si s-a incheiat 3-1)
- 20p pentru numarul corect de goluri marcate de o echipa (ex: ai mizat 2-1 sau 0-0 si s-a incheiat 0-1)
- 120p pentru fiecare pronostic corect si nr. corect de goluri pentru o echipa (ex: ai mizat 2-1 si s-a incheiat 3-1) Punctajul meciurilor din faza eliminatorie va creste cu 50% fata de punctajul din grupe.
Nota: Meciurile din faza eliminatorie vor fi afisate dupa stabilirea acestora si se iau in considerare rezultatele dupa primele 90 de minute.

In al doilea rand trebuie sa alegeti ordinea echipelor in fiecare grupa. Astfel, dupa incheierea fazei grupelor, veti obtine cate 50p pentru fiecare pozitie corecta din fiecare grupa (ex: ai mizat ca Romania va incheia grupa ei pe locul 1 si a incheiat pe locul 1 - primesti 50p).
Nota: Toate pronosticurile pentru ordinea din grupe se fac inainte de inceperea primului meci al turneului!

In al treilea rand poti primi puncte alegand corect echipa castigatoare a competitiei EURO 2016 (800p) si gheata de aur a turneului – cel mai bun marcator; daca sunt mai multi jucatori cu acelasi numar de goluri, se acorda celui cu cele mai multe pase de gol; daca inca este egalitate, castiga jucatorul cu mai putine minute jucate (1000p).

Sursa: pcgarage.ro | Noroc | Expira: 10 iulie
Distribuie concursul si participa AICI