Castiga premii in valoare de 200 euro fiecare

În perioada 1 iunie – 31 octombrie 2016, echipa Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participaţi la concursul foto “What EU did for YOU?/Ce a făcut UE pentru TINE?”. Vor fi acordate trei premii fiecare în valoare de 200 euro fiecare, TVA inclus.

În cadrul acestui concurs foto, participanții se vor înscrie prin transmiterea a două fotografii care să reflecte imaginile unei locații, proiect, oraș, obiective turistice etc, finanțate prin fonduri europene. Dintre cele 2 fotografii o imagine trebuie să fie dinainte de renovare/reabilitare/modernizare și o imagine de după implementare proiect. Din cele două imagini Organizatorul va realiza un colaj foto B-A (before-after) care, alături de descrierea imaginilor, va fi publicat în social-media pentru a fi apreciat de către cetățeni.

Se pot înscrie ca poză ”de dinainte” și imagini alb-negru care să reflecte același loc ca și în poza de după implementarea proiectului european. Poza ”de după” trebuie să reflecte modul în care prin proiectul european s-a îmbunătățit, revigorat, însuflețit aceeași locație, prin fonduri europene. Pozele pot conține atât oameni în imagini, cât și alte elemente ce demonstrează că obiectivul respectiv s-a modernizat prin fonduri europene (panouri, autocolante, afișe). Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care proiectul sprijină și este util comunităţii şi mediului înconjurător. Descrierea nu va cuprinde mai mult de 50 cuvinte.

Atenţie! Pentru a fi recepționat pe adresa de e-mail a Centrului Europe Direct (europedirect@adrcentru.ro), mesajul poate avea dimensiunea de maxim 10 MB. În cazul în care fotografiile depășesc acest volum, se vor transmite în mai multe mesaje sau utilizați alte modalități de transfer.

Sursa: europedirect-adrcentru.ro | Jurizare | Expira: 31 octombrie
Distribuie concursul si participa AICI