Castiga o rochita pentru fetita ta de la Mashenka

Limita dintre real si imaginar, dintre vis si fantezie dispare in lumea diafana tesuta cu fir de borangic a micilor printese. Stralucirea primelor raze de soare, suava adiere a unei dimineti cu arome nebanuite si nepretuitele zambete asternute pe chipurile plapande sunt surprinse cu o infinita gratie in noua colectie pentru copii ce poarta amprenta designerului Diana Barbur: Mashenka Kids Summer 2016.

Realizate exclusiv din materiale naturale (matase, bumbac, vascoza), care permit pielii sa respire si asigura un confort absolut in timpul purtarii, piesele ce alcatuiesc noua colectie Mashenka Kids Summer 2016 prilejuiesc o incursiune fascinanta pe taramuri de poveste, neintinate de capriciile lumii. Printre voalurile delicate si volanele suprapuse, visele copilariei se dezvaluie naiv, iar timpul se opreste in loc pentru a se juca. Delicate si rafinate asemenea unor nestemate, rochiile Mashenka Kids Summer 2016 cuceresc inima oricarei mici domnisoare prin prisma detaliilor cu totul speciale integrate in design-ul unic al pieselor imaginate de catre Diana Barbur: aplicatii florale din matase si tulle, broderii realizate manual cu fir auriu fermecat, dantele fine si perle discrete care fac introducerea in universul cochetariei si al bunului gust.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cum se numesc, capitolele fashion care contureaza garderoba de basm a copiilor, realizata de Mashenka?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 7 iulie
Distribuie concursul si participa AICI