Castiga o placa de indreptat parul Slim 28mm Digital de la BaByliss Paris

Placa de îndreptat părul constituie unul dintre accesoriile cu ajutorul cărora fiecare femeie îşi poate aranja singură părul, în doar câteva minute, fără a fi nevoită să meargă la salon. Știm că majoritarea celor care au bucle îți doresc un păr drept și neted, iar femeile cu părul drept ar vrea să aibă mereu onduleuri strălucitoare. Astfel, BaByliss Paris, bandul numărul 1 în Europa în materie de styling și îngrijire personală, oferă soluția perfectă pentru îndreptarea părului sau pentru realizarea buclelor, placa Slim 28mm Digital. În sfârșit, poți duce coafatul într-o nouă dimensiune, poți experimenta oricât de des vrei, cu o protecție excelentă și cu un sistem menit să-ți transforme părul în cel mai de preț accesoriu.

Tehnologia Wet&Dry îți permite să-și aranjezi părul chiar după baie pentru o utilizare confortabilă și rapidă. O altă caracteristică inedită este BaByliss Diamond Ceramic, un înveliș fin, durabil și sofisticat care protejează părul și îi conferă un look strălucitor.  

Cum participi?

Completează formularul de concurs de mai jos și răspunde sub forma unui comment pe facebook, pe wall-ul personal, la întrebarea: Care este ritualul tău zilnic de aranjare al părului? În cadrul comment-ului te rugăm să incluzi următoarele hashtags: #părstrălucitor, #aspectmătăsos, #wet&dry #slimdigital #babylissparis #placădepăr.

Atentie, profilul tau de facebook trebuie sa fie public.

Sursa: marieclaire.ro | Tragere la sorti | Expira: 30 iunie
Distribuie concursul si participa AICI