Castiga o excursie la Londra

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

- participantul trebuie sa aiba drept de participare; 
- participantul trebuie sa mearga in oricare dintre restaurantele KFC; 
- participantul trebuie sa achizitioneze un produs KFC Burrito si in timp ce il savureaza sa lase sa ii cada pe foaia de tava promotionala (materialul promo va fi in forma unei rame de tablou) diferite ingrediente din produs precum: boabe de fasole, sos, ca rne, orez etc. - participantul trebuie sa acceseze pagina site-ului, disponibila doar pe telefonul mobil www.kfc.ro/artalatava si sa apese butonul “Scaneaza” pentru a face o poza cu ingredientele KFC Burrito cazute pe foaia tava promotionala. 

Dupa incarcarea pozei aplicatia ii va afisa un mesaj cu tipul de curent artistic din care face parte. Dupa afisarea curentului artistic din care face parte, participantul are posibilitatea sa distribuie rezultatul obtinut pe pagina personala de Facebook sau sa se inscrie in concurs pentru tragerea la sorti de la finalul campaniei sau pentru unul dintre premiile instant.

Sursa: kfc.ro | Tragere la sorti | Expira: 3 iunie
Distribuie concursul si participa AICI