Castiga gratuit lentile de contact

Vara este anotimpul in care cei mai multi purtatori de ochelari de vedere se reorienteaza catre lentile de contact datorita multiplelor beneficii pe care acestea le au. 

Daca te intrebi de ce ai trece de la ochelari de vedere cu dioptrii la lentile de contact medicinale, mai ales in sezonul cald, iata in continuare cinci avantaje. Razele puternice de soare sunt o problema pentru purtatorii de ochelari. Sensibilitatea la lumina, precum si reflectarea razelor in apa marii pot fi problematice, iar bucuria de a merge la plaja sau la piscina se poate transforma intr-un chin. Orice purtator de ochelari de vedere va simti la un moment dat nevoia de o extra protectie, ochelarii de soare fiind o alegere irezistibila. Prin inlocuirea ochelarilor de vedere cu lentile de contact, acest lucru poate fi posibil.  

Ziare.com si Videt te invita la concurs pentru a castiga trei premii care includ o pereche de lentile lunare TopVue, o solutie de intretinere Gelone si un consult oftalmologic. La consultul oftalamologic pot participa doar cei care sunt in Bucuresti sau care sunt dispusi sa se deplaseze in Capitala.  

Pentru a participa la concurs, lasa un comentariu in care sa ne informezi daca ai purtat vreodata lentile de contact si daca da, de cat timp.

Concursul se desfasoara in perioada 27 iunie-3 iulie. Castigatorii premiilor vor fi instiintati printr-un mail despre procedura prin care pot intra in posesia lor. Daca unul dintre acestia nu raspunde in termen de doua saptamani la mail, va fi ales un alt castigator.

Sursa: ziare.com | Tragere la sorti | Expira: 3 iulie
Distribuie concursul si participa AICI