Castiga un voucher in valoare de 250 lei pe ZOOT

Prima mea amintire din copilarie este cea in care am facut o nazbatie. Poate asta spune ceva despre mine! Cred ca aveam doar 3 ani si imi doream sa ies afara, la joaca, “in spatele blocului”, ca asa era pe atunci. Mi-am luat rochia preferata din cosul de rufe, una din tricotaj alb cu bleumarin pe care o primisem de la nasa mea si imi placea atat de mult ca uneori dormeam in ea, si am fugit pe scari, asa, murdara si fara sa ma gandesc decat ca trebuie sa evadez. Mama fugea dupa mine la nici 2 metri in spate, desigur, asa ca victoria mea a durat doar 2 secunde. Imediat ce am iesit din bloc am auzit-o pe mama spuand scurt si ferm: “Treci in casa”. M-am bosumflat si am privit in jos, vinovata, dar am mers dupa ea. Am ramas totusi cu rochia murdara pe mine, singura mea consolare. O am si acum.

Iubesc faptul ca mama mi-a pastrat lucrurile preferate din copilarie. Pe majoritatea le-am dat, dar pe cateva le-am pastrat. ca si cum ar fi uniforma unui supererou. Am inca de atunci si un paltonas bleu pe care nu-mi amintesc sa-l fi purtat, eram prea mica, cam 2 ani sa fi avut, dar este splendid si imi imaginez cum ma jucam in el, zicand ca sunt o printesa. De cate ori aleg ceva pentru Eva ma gandesc ca poate va fi acel lucru pe care nu va vrea sa si-l dea jos. La 2 ani si 11 luni, desi alegem impreuna hainele ei, nu imi vine cred ca deja isi exprima personalitatea, ca are culori si texturi preferate. Astazi, ne-am uitat impreuna de pe ZOOT si am ales rochii, pentru mine si pentru ea, din noua sectiune pentru copii, iar peste doua zile vom merge la Cabina de Fericire sa le probam si sa decidem ce pastram. Desi i le fac ei cadou, mi se pare ca intreaga experienta e un rasfat pentru mine. Ma topesc cand vad cum ma imita, cum vrea sa fie “frumoasa ca mami”.  

Daca imi impartasiti si voi o amintire legata de hainele voastre preferate din copilarie, va cinstesc cu un voucher in valoare de 250 de lei pe care il puteti folosi pe ZOOT. Scrieti-mi un comentariu pentru a participa la concurs si eu va anunt peste doua zile cine primeste cadoul.

Sursa: andressa.ro | Tragere la sorti | Expira: 6 mai
Distribuie concursul si participa AICI