Castiga un smartphone Allview V2 Viper i4G

Inainte de Paste am primit de la Allview un nou telefon, un V2 Viper i4G in valoare de 700 lei. Din pacate nu am reusit sa filmez atunci, insa mai bine mai tarziu decat niciodata. Impreuna cu terminalul am primit si o husa personalizata cu logo-ul ArenaIT. Si ca sa fie treaba completa, vom oferi smartphone-ul la un concurs. Am apucat sa ma joc foarte putin cu gadget-ul, insa in cele cateva zile de utilizare, mi-am dat seama ca aceasta generatie de Viper se comporta mult mai bine. Acesta a venit impachetat intr-o cutie originala, asa cum o sa vedeti in clip.

Am gasit toate accesoriile esentiale: casti, incarcator, cablu USB si codul BitDefender. Smartphone-ul se prezinta foarte bine, cu un corp din plastic rezistent si placut la atingere. 

La fel ca de fiecare data, va puteti inscrie la concurs prin formularul. Cu cat mai multe actiuni indepliniti, cu atat mai multe sanse de castig. Cele mai multe puncte (10 la numar) le faceti daca recomandati concursul si altor persoane si acestea se inscriu. Ba mai mult, puteti sa primiti zilnic cate un nou punct (sansa de castig) daca intrati aici si apasati actiunea aferenta.

Sursa: arenait.net | Tragere la sorti | Expira: 16 mai
Distribuie concursul si participa AICI