Castiga un set Gerovital Sun

Farmec anunta lansarea noii game de produse Gerovital SUN intr-o varianta modernizata si extinsa. Noua linie a fost conceputa pentru a raspunde necesitatilor de protectie impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, atat in timpul expunerii cat si dupa aceea. In noua gama vei gasi uleiuri, lotiuni, emulsii, creme, geluri si autobronzante, acestea din urma putand fi utilizate ca alternativa la soare sau dupa expunere, pentru mentinerea si intensificarea bronzului. Elementul de noutate absoluta in gama il reprezinta lotiunea Men Care, produsul pentru barbati creat special pentru pielea lor, asigurandu-le un bronz frumos si uniform in acelasi timp.

Pentru ca vrem sa fii protejata intreaga vara, punem la bataie, alaturi de prietenii de la Gerovital, cinci seturi ce contin urmatoarele produse:

- 1 lotiune spray 3 in 1 dupa plaja 
- 1 crema fata nuantatoare SPF 50 
- 1 lotiune protectie solara Men Care SPF 20 

Daca vrei sa participi la concurs, intra in pagina, descopera care este produsul tau preferat din gama Gerovital SUN, apoi lasa-ne link-ul in comentarii. 

Concursul se desfasoara in perioada 16 - 22 mai, urmand ca pe 23 mai sa alegem cele cinci castigatoare prin tragere la sorti.

Sursa: kfetele.ro | Tragere la sorti | Expira: 22 mai
Distribuie concursul si participa AICI