Castiga un Nissan Qashqai

Inscrierea in Loteria publicitara se realizeaza prin una dintre urmatoarele trei (3) modalitati:

a) Trimiterea codului din interiorul capacului printr-un SMS, la numarul 1882 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom, Digi).
b) Inscrierea codului din interiorul capacului pe site-ul dedicat Loteriei publicitare www.pepsi.ro/gameready in contul Participantului.
c) Accesarea site-ului www.facebook.com/Pepsi, in cadrul acestui site, accesarea sectiunii dedicate Campaniei si a butonului de intrat in Loteria publicitara „Inscrie un cod”. Participantul va fi redirectionat catre site-ul www.pepsi.ro/gameready unde va putea inscrie codul din interiorul capacului in contul sau.

In cazul in care Participantul inscrie coduri atat prin SMS cat si prin unul dintre site-urile de mai jos, pentru a i se acumula toate codurile introduse prin SMS si prin site, in contul lui, Participantul trebuie sa isi creeze acest cont pe site-ul dedicat Campaniei www.pepsi.ro/gameready, catre care Participantul a fost redirectionat caurmare a accesarii site-ului www.facebook.com/Pepsi si a apasarii butonului de intrat in promotie „Inscrie un cod”.

Organizatorul nu este responsabil pentru erorile care pot aparea din cauza nefunctionarii sistemelor digitale apartinand Participantului si tertelor parti implicate (furnizori servicii e-mail, furnizori internet, erori tehnice ale adreselor de e-mail, filtre de blocare, firewalls).

Sursa: pepsi.ro | Tragere la sorti | Expira: 13 iunie
Distribuie concursul si participa AICI