Castiga un loc pentru copilul tau in Tabara Coolturala Bookland pe Valea Lotrului

Vara aceasta ai ocazia sa iti trimiti copilul in cea mai cool tabara educationala, cu invitati speciali si un mix echilibrat de activitati distractive, culturale si de dezvoltare personala! Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in care sa ne povestesti despre cea mai frumoasa vacanta petrecuta in familie si ai sansa sa castigi un loc pentru copilul tau in Tabara din Valea Lotrului, Pensiunea Valahia. Concursul se desfasoara in perioada 12.05.2016 – 31.05.2016.  

Tabara Coolturala Bookland este dedicata copiilor cu varste intre 7-18 ani si reprezinta un proiect cultural de amploare, unic in Romania! Aflata la cea de-a IV-a editie, tabara BookLand imbina emotiile taberelor de odinioara cu “must”-ul contemporan. Cu ajutorul zecilor de invitati din randul actorilor, scriitorilor, artistilor si antreprenorilor, tinerii primesc inspiratia necesara pentru a-si descoperi adevaratul potential.  

Valea Lotrului este situata la poalele muntilor cu acelasi nume, in judetul Valcea, intr-un cadru natural de exceptie. Castigatorii vor fi cazati la Pensiunea Valahia, un adevarat colt de rai unde se pot bucura de liniste in mijlocul a 20,000 mp de vegetatie luxurianta strabatuta de paraul Vizuinilor, de cascade, lacuri cu pesti, poduri suspendate, casute in scorburi de copac, caprioare si numeroase specii de pasari, de la pauni la rate mandarin.

Participa la concurs in perioada 12 - 31 mai 2016, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un loc pentru copilul tau in Tabara Coolturala Bookland pe Valea Lotrului! Taberele sunt organizate astfel : 31 Iulie – 7 August (grupa mica, 7-12 ani); 7-14 August (grupa mare , 13-18 ani) 

Raspunde la urmatoarea intrebare: La ce editie a ajuns Tabara Coolturala Bookland?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 mai
Distribuie concursul si participa AICI