Castiga un kit MOG oferit de Editura Pandora M

MOG, pisica uituca indragita de copiii din intreaga lume este acum si in Romania si va invita la concurs!  

MOG si bebelusul - Judith Kerr

Mog are o zi linistita pana cand un bebelus vine in vizita. „Mog adora bebelusii“, spune doamna Thomas, dar Mog nu e atat de sigura! Desi Mog hotaraste ca nu-l place pe acest bebelus, ii salveaza viata si primeste o recompensa uriasa.  

MOG, pisica uituca - Judith Kerr

Mog pare sa intre mereu in bucluc. Uita ca are o usita speciala si ca tocmai a luat cina. Dar intr-o seara zapaceala ei pica la tanc! Judith Kerr s-a nascut la Berlin, dar familia ei a parasit Germania in 1933 pentru a fugi de venirea la putere a parti¬dului nazist si s-a refugiat in Anglia. Judith Kerr a inceput sa scrie si sa ilustreze carti pentru copii inspirata de cei doi copii ai sai. in 2012 i-a fost acordat Ordinul de Excelenta al Impe¬riului Britanic pentru serviciile pe care le-a adus literaturii pentru copii si educatiei despre Holocaust. Judith Kerr spune ca prima pisica a familiei sale se nu¬mea Mog si ca o uimeau atat de tare lucrurile ciudate pe care le facea, incat s-a hotarat sa scrie si sa ilustreze o carte despre ea. Astfel a luat nastere seria Mog.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cum se numesc primele car?i publicate de Editura Pandora M care o au ca personaj principal pe MOG?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 15 iunie
Distribuie concursul si participa AICI