Castiga un cos cu 15 produse Vegeta

Vegeta îți dezvăluie secretul meselor delicioase în aer liber: marinada! Dă un gust și mai bun cărnii de pe grătar cu Vegeta Grill Condimente Lichide și petrece timpul prețios alături de famile sau prieteni, bucurându-te de spațiul verde din jurul tău!

Povestea Podravka, compania croată producătoare a brandurilor Vegeta și EVA, a început în anul 1934, ca o afacere de familie, prin eforturile fraților Wolf care deschideau la acea vreme un atelier de procesare a fructelor. Astăzi este una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Fiecare produs Podravka este rezultatul unei bogate tradiții și a unei experiențe îndelungate în domeniul culinar. Vegeta a prins viață 25 de ani mai târziu. Produsele Vegeta conferă prospețime mâncărurilor tradiționale, pe care le adaptează la cererile consumatorului modern. Anual, 150.000.000 morcovi, 36.000.000 bucăți de păstârnac, 36.666.666 cartofi și milioane de alte legume naturale sunt folosite de Vegeta pentru a crea baza a 7.660.700 000 de porții de mâncare, destinate consumatorilor din întreaga lume!

Fie că ești un adevărat maestru al grătarului sau pur și simplu vrei să iți surprinzi prietenii cu gusturi noi, îți oferim șansa de a avea un aliat de nădejde atunci când pregătești carnea pentru grătar. 

Înscrie-te în concurs în perioada 20-30 mai și fii unul din cei 3 câștigători! Nimic mai simplu: dă like și share pe Facebook la imaginea de concurs, tag-uiește 2 prieteni și răspunde printr-un comentariu la această postare la întrebarea ”Care este secretul tău atunci când pregătești grătarul?

Sursa: retete-haplea.ro | Tragere la sorti | Expira: 30 mai
Distribuie concursul si participa AICI