Castiga un abonament la Revolution Festival Timisoara, cu tot cu transport si cazare

Intre data de 20.05.2016 si data de 27.05.2016, are loc o singura sesiune de Concurs, in urma careia vor fi desemnati 2 (doi) castigatori ai Concursului.

In cadrul sesiunii de Concurs, Pro FM va lansa pe pagina de Facebook Pro FM la data de 20.05.2016, o intrebare legata de motivul pentru care George Vintila ar trebui sa trimita doi dintre participanti la Revolution Festival – exemplu provocare: „De ce consideri ca George Vintila ar trebui sa te trimita pe tine la Revolution Festival?”.

Utilizatorii care doresc sa participe la concurs trebuie saraspunda intr-un mod cat mai creativ si convingator. Sesiunea de Concurs dureaza de la momentul in care se posteaza provocarea relevanta si pana la data de 27.05.2016. ora 14.00. La data de 27.05.2016, ora 14.00, din numarul total de participanti, George Vintila va selecta 2 (doi) castigatori ai concursului in functie de cat de convingator si creativ este mesajul lansat la postarea de concurs. 

Prin participarea la Concurs, Participantii declara ca sunt de acord si ca nu vor solicita, in nicio modalitate, niciun fel de reparare materiala ori de orice alta natura si ca nu vor formula plangeri/sesizari impotriva Organizatorului in cazul in care, dar fara a se limita la, sunt intalnite situatii in care: exista erori de conectare la retea si/sau la serviciu; serviciul web sau pagina de Facebook Pro FM devin indisponibile sau se restrange in teritoriul unde se desfasoara Concursul din cauze de forta majora si/sau revizii tehnice neasteptate, altele asemenea.

Sursa: profm.ro | Tragere la sorti | Expira: 27 mai
Distribuie concursul si participa AICI