Castiga trei seturi de produse cosmetice Sabon

E un anotimp în care toți avem chef de o schimbare, de o împrospătare, iar noi am găsit cadoul perfect pentru voi! Împreună cu prietenii noștri de la Sabon, vă oferim trei seturi de produse cosmetice unul și unul!  

O cremă antiaging de luminozitate ce promite să albească şi să confere luminozitate tenului, mâinilor şi decolteului. Formula de înaltă performanţă diminuează şi inhibă reapariţia petelor pigmentare, apărute din cauze genetice, hormonale, acneice sau solare. Crema luptă împotriva liniilor fine şi a ridurilor prin stimularea secreţiei componentelor matricei extracelulare şi prin relaxarea musculară.

Un set profesional de preparare şi aplicare a măştilor cosmetice. Setul cuprinde: aplicator din silicon pentru măşti din argilă/ nămol, aplicator perie pentru măşti- cremă şi un burete pentru curăţarea tenului (îndepărtarea produsului).

Ce vă rugăm să faceți ca să intrați în joc? Lăsați un comentariu, prin care să răspundeți la întrebarea: Tu cum îți păstrezi tinerețea? Ce faci pentru trupul și sufletul tău pentru a opri timpul?

Sursa: larevista.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 mai
Distribuie concursul si participa AICI