Castiga creme pentru protectia solara A-DERMA PROTECT

Știm că pielea are nevoie de o îngrijire specială în timpul verii, însă toate tipurile de piele devin fragile atunci când sunt expuse la soare.

De aceea, special pentru a răspunde tuturor nevoilor de siguranță ale pielii pe timpul verii, A-DERMA lansează gama PROTECT pentru protecția solară a pielii fragile sau atopice a întregii familii mulțumită unei formule ce are la bază 7 ani de cercetare și o inovație dermatologică cu trei elemente brevetate: ulei extras din plantule din Ovăz Rhealba® (cu rol antioxidant, ce conservă AND-ul pielii), molecula Barrierstolide® (cu rol de scut pentru piele) și complexul foto-protector (cu spectru larg de protecție UVA-UVB și înaltă toleranță).

Înscrie-te la concurs și răspunde la întrebarea: Care sunt cele 3 elemente brevetate care stau la baza noii game pentru protecția solară A-DERMA PROTECT? și poți câștiga unul dintre cele 5 premii constând în: Crema SPF 50+ A-DERMA PROTECT AD, pentru piele fragila atopica, 150ml + Crema SPF 50+ A-DERMA PROTECT pentru ten normal spre uscat, 40ml + bratara cu senzor UV pentru copii.

Concursul se desfășoară în perioadă 13.05-27.05.2016. Dacă ai câștigat trimite-ne un mail la contact@totuldespremame.ro cu datele tale de contact pentru a afla cum poți intra în posesia premiului.

Sursa: totuldespremame.ro | Tragere la sorti | Expira: 27 mai
Distribuie concursul si participa AICI