Castiga 3 seturi de carti de parenting scrise de Alfie Kohn

Pentru ca ne place sa va stim informati si pentru ca stim cât de mult va preocupa tot ceea ce tine de cresterea si educatia celui mic, v-am pregatit un concurs bun de digerat pe orice vreme: un concurs cu premii in carti. si nu orice carti, ci carti de parenting scrise de Alfie Kohn.

Despre cine este vorba? 

2 copii, 14 carti publicate şi traduse in 20 de limbi, peste 500.000 de exemplare vândute, sute de conferinte sustinute in diferite colturi ale globului şi peste 3000 mii de oameni veniti sa-l asculte, iata numai câteva din reusitele lui Alfie Kohn, autorul bestseller-urilor Parenting neconditionat, Pedepsit prin recompense si Mitul Temei pentru Acasa, carti pe care le punem la bataie pentru acest concurs!

Participa la concurs in perioada 10 – 20 mai 2016, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 3 seturi de carti de parenting scrise de Alfie Kohn. Un premiu consta intr-un set cu urmatoarele trei carti: Parenting neconditionat, Pedepsit prin recompense si Mitul Temei pentru Acasa. 

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care carti a publicat Alfie Kohn?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 20 mai
Distribuie concursul si participa AICI