Castiga 3 carti oferite de Editura NICULESCU

Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!

„Această carte este medicamentul de care avem nevoie pentru a fi sănătoşi cu adevărat.”Dr. Christiane Northrup, autoarea unor bestselleruri New York Times

Microbiomul – trilioanele de bacterii care trăiesc în tractul nostru digestiv – este astăzi cel mai în vogă trend medical. Dar ce înseamnă de fapt acest lucru pentru sănătatea dumneavoastră? Sintetizând ultimele descoperiri ştiinţifice, dr. Robynne Chutkan, un renumit gastroenterolog american, explică felul în care dieta occidentală standard şi stilul nostru de viaţă hipersalubrizat ne pot afecta microbiomul, lăsându-ne fără „bacteriile bune” (esenţiale pentru funcţionarea optimă a organismului) şi crescând numărul bacteriilor patogene. Acest dezechilibru ne expune la nenumă¬rate boli autoimune sau cronice.  

Editura NICULESCU şi Cinemagia te invită la concurs. Răspunde corect la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga setul de cărţi: Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!, Mănânci mult, slăbeşti mult. Dieta metabolismului rapid, Ghid de detoxifiere.  

Cum se numeşte autorul volumului „Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!"?

Sursa: cinemagia.ro | Tragere la sorti | Expira: 13 mai
Distribuie concursul si participa AICI