Castiga un pachet de styling Macadamia in valoare de 300 lei

Luna aceasta Iepurasul iti aduce cadouri frumoase de la Pro Beauty Shop. Participa la vanatoarea noastra de cadouri de pe site si castiga un pachet de styling Macadamia, in valoare de 300 de lei. Intra pe site, gaseste ouale de Paste ascunse de noi printre produse si iti umplem cuibul de Paste cu cadouri.

Cum participi ?

- Citeste indiciile saptamanale pe care le gasesti la pe blog in 11, 18 si 25 aprilie legate de produsele de pe site.
- Intra pe probeautyshop.ro si gaseste produsele conform indiciilor. Daca produsul gasit este insemnat cu oul Pro Beauty Shop inseamna ca l-ai ghicit! Exista mai multe produse care se potrivesc indiciilor. Orice produs insemnat cu oul de concurs face parte din competitie.
- Copiaza link-ul produsului intr-un comentariu la aceasta postare de blog si revino in saptamana urmatoare sa vezi daca ai castigat. Pentru a participa la concurs nu uita sa dai like paginii de Facebook Pro Beauty Shop.

Concursul se desfasoara in perioada 11 aprilie – 2 mai. Poti participa la concurs in fiecare saptamana pentru a-ti tripla sansele de castig. La finalul fiecarei saptamani va fi extras cate un castigator al unui pachet de styling Macadamia.

Sursa: probeautyshop.ro | Tragere la sorti | Expira: 2 mai
Distribuie concursul si participa AICI