Castiga un aparat foto Canon IXUS 165

Nouă ne plac toate ghicitorile, curiozitățile și micile joculețe care ne provoacă mintea. Tocmai de aceea, am pregătit și pentru voi un joc de ghicit. Și pentru că fiecare joc are mai mult farmec când este o miză la mijloc, am decis să oferim un aparat foto Canon IXUS 165 pentru unul dintre participanți care a răspuns corect la întrebare, ales aleatoriu. Ghicitoarea noastră este simplă: cum se numește obiectivul turistic din imagine? Răspunde printr-un comentariu la articol pentru a participa la concurs.  

În perioada 6 - 17 aprilie, în decursul a 12 zile, vom posta șase imagini cu obiective turistice cunoscute în articole separate, la noi pe blog. Pentru a intra în concurs, tu trebuie să comentezi la articolele noastre cu numele obiectivului turistic/orașului din imagine.

Dacă ai comentat o dată ești înscris în concurs! Poți comenta la toate cele șase ghicitori pentru a avea mai multe șanse la premiu și pentru a ne demonstra că ești un călător care descoperă mereu locuri minunate. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 18 aprilie. Cu cât comentezi la mai multe articole, cu atât ai mai multe șanse la premiu.

Sursa: ghiduri-turistice.info | Tragere la sorti | Expira: 17 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI