Castiga trei ceasuri oferite de Cameleonia

Chiar daca timpul pare ca nu mai are deloc rabdare cu noi, de ce sa nu urmarim scurgerea sa intr-un stil care ni se potriveste in totalitate. Albe, negre sau intr-o explozie de culori, pentru el sau pentru ea, ceasurile Worwit recomandate de Cameleonia pentru sezonul de primavara-vara 2016 se remarca prin design contemporan, casual, dar si elegant. Share your time, motto-ul colectiei te indeamna la dinamism, actiune si la o vara plina culoare, intocmai asa cum visezi.

Vara aceasta, fie ca avem de gand sa ne pierdem pe stradutele inguste ale unei insule, fie ca luam la pas un oras cosmopolit, la Cameleonia gasim varianta potrivita cu planurile si stilul vestimentar propriu. Curelele de silicon lejere si moderne, mecanismul seiko si nuantele in tendinte transforma ceasul Worwit intr-un partener de nadejde si chic atât pentru activitatile zilnice, cât si pentru evadarile planuite pentru aceasta vara. Colectia pentru doamne include ceasuri cu cadrane elegante potrivite pentru un stil mai sofisticat, dar si cadrane mai simple, casual, amplificate de nuante puternice perfecte pentru dupa-amiezile lungi la shopping, cappucino in piata San Marco sau inghetata colorata savurata in pietele aglomerate ale lumii.

Participa la concurs in perioada 18 aprilie - 3 mai, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele trei ceasuri oferite de Cameleonia! 

Raspunde la urmatoarea intrebare: Care este motto-ul colectiei Cameleonia pentru sezonul de primavara-vara 2016?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 3 mai
Distribuie concursul si participa AICI