Castiga o pereche personalizata de pantofi oferita de Compeed

Femeia si pantofii – intotdeauna au avut o relatie speciala. De fapt, se spune ca pantofii sunt cea mai importanta piesa din garderoba unei femei si, totodata, cea mai definitorie. 

Cu toc, cu platforma, stiletto sau sport, pantofii nu sunt niciodata nici prea putini, nici prea demodati. Iar fashionistele adevarate nu tin niciodata cont de studii sau de parerea ortopezilor cand este vorba despre inaltimea tocurilor. Sa fie cat mai inalte! Prin natura lor, femeile sunt fascinate de pantofi. O singura persoana poate fi poseseoare a sute de perechi de pantofi. Beyonce, de exemplu, se mandreste cu cateva mii.

CONCURS: Spune si tu povestea ta de “dragoste” pentru pantofi si poti castiga o pereche personalizata de pantofi oferita de Compeed! In perioada 4-10 aprilie, lasa un comentariu la acest articol in care sa spui de ce este importanta pentru tine o anumita pereche de pantofi sau daca ai o amintire speciala legata de pantofi si poti castiga una dintre cele 6 perechi de pantofi oferite de Compeed si creata chiar de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Sursa: andreearaicu.ro | Tragere la sorti | Expira: 10 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI