Castiga o invitatie dubla la filmul ROBINSON CRUSOE

Pe o minuscula insula exotica traieste Vineri, un papagal exuberant, inconjurat de prietenii sai din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate impiedica sa viseze la calatorii in care sa descopere lumea intreaga. Dupa o furtuna violenta, Vineri si prietenii lui se trezesc fața in fața cu o creatura ciudata: Robinson Crusoe. Vineri isi da seama primul ca strainul esuat pe plaja e biletul lui de plecare de pe insula pentru a explora lumi noi. La rândul sau, Crusoe ințelege repede ca sansa lui de a supravieți pe insula aceea este sa se imprieteneasca cu Vineri si celelalte animale. Nu e usor la inceput, caci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, incet si sigur, ajung cu toții sa traiasca in armonie. Dar, intr-o zi, traiul lor linistit e dat peste cap de sosirea a doua pisici salbatice care vin hotarâte sa puna stapânire pe insula.

Intre Crusoe si grupul lui de amici si cele doua pisici incepe o batalie care ii va face sa descopere care e adevarata forța a prieteniei.

Participa la concurs in perioada 21 - 28 aprilie martie si poti castiga una dintre cele 2 invitatii duble la filmul " ROBINSON CRUSOE " oferite de Hollywood Multiplex! 

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand are loc premiera filmului „ROBINSON CRUSOE”?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 28 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI