Castiga o imprimanta Canon MAXIFY

Oamenii de la Canon m-au invitat să povestesc o întâmplare din asta de proprietar de antrepriză, pentru că ei au acum o ofertă dedicată antreprenorilor, iar apoi am convenit că un produs din oferta asta va fi oferit ca premiu unui cititor.
Altfel spus, dacă ai un spaţiu liber în birou, pe care s-ar potrivi o imprimantă Canon MAXIFY, poţi folosi formularul pentru a ne povesti o provocare hazlie a vieţii de antreprenor în România în 2016. Pe 29 aprilie voi alege comentariul câştigător, 27 aprilie fiind ultima zi de concurs.  

Canon susține antreprenoriatul în România

Urmărind tendințele actuale pe piața locală, Canon a creat o ofertă foarte bună pentru afacerile de tip start-up și pentru freelancers. La achiziționarea unor modele de imprimante din gamele Maxify și i-SENSYS, antreprenorii primesc o garanție extinsă cu o durată de 3 ani și o sumă de bani înapoi. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 90 și 270 lei, în funcție de produsul Canon cumpărat. Pentru a beneficia de promoție, cumpărătorii trebuie să se înscrie pe site-ul Canon, în secțiunea Canon Cashback. După completarea tuturor detaliilor cerute, vor primi prin bancă suma cuvenită. Oferta este valabilă până la 30 iunie inclusiv.

Sursa: alexandrunegrea.ro | Jurizare | Expira: 27 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI