Castiga doua baxuri merlot Menestrel

Concursul se adreseaza persoanelor care indeplinesc toate conditiile cerute unui Participant, dupa cum se detaliaza la „Conditiile de participare la Concurs”. Astfel, din 25.04.2016 pana pe 29.04.2016, se va desfasura 1 (una) sesiune de Concurs/zi, intre 07.00 si 10.00 dimineata, in cadrul matinalului ProFM. Sesiunea de Concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea „Pro FM” radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a Concursului”. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872 (conditiile de tarifare sunt conform politicii fiecarui operator de telefonie mobila), continand adevarul despre o situatie in care in trecut au mintit. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 (cinci) minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

Sursa: profm.ro | Tragere la sorti | Expira: 29 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI