Castiga 3 invitatii duble la spectacolul de teatru „Visul unei nopti de vara”

Stiai că anul acesta, pe 23 aprilie, se împlinesc 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare? Ei bine, cu această măreață ocazie, British Council organizează o campanie cu sloganul Shakespeare Lives. Ideea acestui proiect este menită să ne reamintească faptul că și acum, la 400 de ani de la dispariția sa, dramaturgul și poetul este foarte actual, influențând atât teatrul și literatura, cât și domeniul filmului.

Astfel, în perioada 18-23 aprilie, la British Council e zarvă mare și se întâmplă multe: treasure hunt pentru copii, o serie de oglinzi care să-i „transforme” pe oameni în Shakespeare pentru hipsteri, proiecții de filme pentru cinefili și o seară dedicată poeziei la care vor participa 6 poeți britanici: Anne Stewart, Jenny Page, Alwyn Marriage, Katherine Gallagher, Maggie Butt si Peter Phillips. Găsești mai multe informatii aici.

Tot cu această ocazie, am decis să sărbătorim și noi împreună cu British Council evenimentul, punând la bătaie, printr-un concurs, 3 invitații duble la spectacolul de teatru „Visul unei nopți de vară” care va avea loc la Teatrul Național București, în data de 8 mai.

Răspunde mai jos în secțiunea de comentarii la întrebarea: Ce autor consideri că a schimbat lumea prin operele lui și de ce? 

Argumentează-ți opțiunea în maximum un paragraf, iar trei dintre cele mai interesante și frumoase răspunsuri vor câștiga câte o invitație la spectacolul de teatru.

Sursa: hyperliteratura.ro | Tragere la sorti | Expira: 6 mai
Distribuie concursul si participa AICI