Castiga un voucher in valoare de 1.000 de lei pentru achizitionarea unor piese de mobilier

Pentru ca primavara este momentul oportun pentru reamenajarea locuintei, Lem’s si Acasa.ro te provoaca la concurs! Raspunzand la doar cateva intrebari super simple, ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 1.000 de lei pe care sa il folosesti pentru achizitionarea unor piese de mobilier.

Concursul se numeste „Ghiceste modelul Lem's”, iar ceea ce tu trebuie sa faci este sa intuiesti care este denumirea catorva dintre piesele de mobilier afisate in sectiunea de concurs a site-ului www.acasa.ro. Practic, este vorba despre un quiz format din patru intrebari. Tu ghicesti din ce gama fac parte seturile de mobilier, iar daca ai raspuns corect, iti lasi datele valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, si esti intampinat cu un mesaj de felicitare care te anunta ca ai intrat in competitia pentru voucherul in valoare de 1.000 de lei.

La concurs poate participa orice vizitator al site-ului acasa.ro care a implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului – 16 martie 2016 – si care are domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Ti-ai fi imaginat ca iti poti cumpara mobilier de living cu doar 898 de lei? Ei bine, in magazinele Lem’s ai acum aceasta ocazie. Iar daca intri si in posesia voucherului in valoare de 1.000 de lei esti de doua ori castigat. Succes!

Perioada desfasurarii concursului este 16 martie 2016 - 20 aprilie 2016, urmand ca pe data de 21 aprilie, castigatorul sa fie extrasi in mod aleatoriu.

Sursa: acasa.ro | Tragere la sorti | Expira: 20 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI