Castiga un parfum si o carte de dragoste

Parfumurile celebre vin in aceasta primavara cu promotii pe masura. Infinite Love a pregatit o campanie prin tu iti alegi oricare doua parfumuri preferate și primești un roman de dragoste surpriza. Daca vrei sa-i faci un cadou persoanei iubite și nu știi ce sa alegi, cartile pot fi intotdeauna un cadou deosebit și inedit pentru iubit sau iubita. Așa ca, Infinite Love iti provoaca toate cele 6 simturi și te invita sa dai frau liber fanteziilor tale. Alege-ti oricare doua parfumuri, pentru el sau pentru ea și caștiga garantat un roman de dragoste surpriza pe care poti sa o pastrezi sau sa o faci cadou.

Cum poti participa la promotie?Comanda online sau cumpara din magazinele Infinite Love oricare doua parfumuri și vei primi cadou o carte de dragoste care sa te faca sa retraiești acele momente minunate din trecut.

Participa la concurs in perioada 21 martie - 4 aprilie 2016 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Infinite Love , constand intr-un parfum si o carte de dragoste. Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce cadou surpriza primesti la achizitionarea unui parfum Infinite Love?

Sursa: eva.ro | Tragere la sorti | Expira: 4 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI