Castiga un ceas inteligent Vector Watch Luna Rose Gold

Dacă te-ai întrebat care este cadoul perfect pentru ea, îți spunem noi – un buchet de flori, de la Floria, și un ceas inteligent Vector Watch Luna Rose Gold. Și știi care e cel mai frumos lucru, pe lângă florile noastre, care vor arăta perfect în brațele ei? 

Ceasul îl primești gratuit, pentru că ești un gentleman și oferi flori! Pe scurt, cumpără orice buchet sau aranjament de flori, în perioada 4 – 31 martie și ești înscris, automat, în tragerea la sorți, care va avea loc pe 1 aprilie.

Premiul constă într-un ceas inteligent, feminin, rafinat și versatil, cu carcasă aur roz, din oțel inoxidabil, șlefuită discret, oferit de Vector Watch. Nu doar că acest ceas extrem de elegant se poate conecta cu telefonul și poți vizualiza diversele mesaje, fără a mai fi nevoie să scoți smartphone-ul din buzunar, dar bateria lui ține 30 zile!

Vector Watch este compatibil cu iOS (iOS 8 sau versiuni mai noi), Android (Android 4.4 sau versiuni mai noi) și Windows (Windows Phone 8.1 update 1 sau versiuni mai noi) și este deja apreciat în lumea întreagă.

Sursa: floria.ro | Tragere la sorti | Expira: 31 martie
Distribuie concursul si participa AICI

Aboneaza-te la premiile zilei