Castiga o vacanta de poveste in Halkidiki, Grecia

Anul acesta, pentru a celebra Dragobetele, ti-am pregatit o provocare cu adevarat speciala, care-ti va da ocazia sa fii partas la o frumoasa poveste de dragoste!

Cei doi protagonisti ai povestii noastre, Ana si Matei, sarbatoresc chiar astazi, de Dragobete, un an de cand sunt impreuna. Pentru a o surprinde pe iubita lui, Matei i-a pregatit o vanatoare de comori, care o va plimba prin locurile speciale din povestea lor de dragoste. Tu vei fi ajutorul cel mai de nadejde al Anei si va trebui sa o insotesti, in functie de indiciile pe care Matei i le-a plasat prin oras, pentru ca, la finalul calatoriei, Ana sa ajunga la cadoul pe care i l-a pregatit Matei.

Ce trebuie sa faci, mai exact? 

Acceseaza videoclipul de mai jos si parcurge povestea celor doi indragostiti, alegand din variantele de raspuns puse la dispozitie locurile si obiectele cu care va interactiona Ana pentru a ajunge la surpriza lui Matei. De fiecare data cand in videoclip iti va aparea posibilitatea de a alege dintre doua variante de raspuns, da click pe butonul cu alegerea care crezi ca o va duce pe Ana la urmatorul indiciu, iar povestea va continua in functie de alegerile tale.

La finalul videoclipului, dupa ce ai parcurs povestea, iar Ana a descoperit surpriza lui Matei, va trebui sa dai click pe butonul „Participa la concurs” si vei fi directionat catre formularul de inscriere in concurs. Odata ce ai completat toate datele solicitate in formular, esti inscris in concurs! 

In cazul in care vizualizezi videoclipul de pe un dispozitiv mobil sau tableta, pentru experienta interactiva completa, iti recomandam sa deschizi videoclipul din aplicatia de Youtube si nu din browser-ul telefonului tau.

Sursa: eximtur.ro | Tragere la sorti | Expira: 8 martie
Distribuie concursul si participa AICI