Castiga o invitatie mama si copil la Festivalul International de Film NexT

Pentru a câștiga una dintre cele 2 invitații duble la Festivalul Internațional de Film NexT lasă-ne un comentariu în cadrul concursului și povestește-ne care a fost ultimul film văzut împreună cu copilul tău și pe 7 aprilie, prin tragere la sorți vom afla câștigătorii.  

Despre Festivalul Internațional de Film NexT:

Festivalul Internațional de Film NexT (7-11 aprilie 2016) găzduiește pentru cel de-al 7-lea an consecutiv un program special de scurtmetraje dedicat copiilor cu vârste între 4 și 12 ani. Acesta este compus, ca și la edițiile anterioare, din două etape: proiecția filmelor și jocurile derivate din temele sau personajele acestora.

Concursul se desfasoara in perioada 30 martie – 7 aprilie. Câștigatorii vor fi alesi prin tragere la sorți, pe 7 aprilie, iar numele lor va fi afișat în pagina de concurs. Invitațiile sunt valabile pentru proiecția de pe 9 aprilie, de la 11.30, la Cinema Elvira Popescu și pot fi ridicate de la biroul de presa NexT, la Muzeul Țăranului Român. Biroul de presă va fi deschis pe 7 și 8 aprilie, între orele 13.00 și 19.00.

Sursa: totuldespremame.ro | Tragere la sorti | Expira: 7 aprilie
Distribuie concursul si participa AICI